Locals

  • Local Enrique Granados 52, el qual va ser rehabilitat pel Grup Castellvi. El local que es troba al centre de Barcelona, al bell mig de la zona modernista, al costat del Passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal, consta de 460,87 m² llogats actualment a l’empresa de restauració Carnal Steak House.
  • Local Avinguda Sarria 9, Hotel Aston, és un edifici en propietat i rehabilitat per Grupo Castellvi, situat a una de les principals zones de negocis i comercials de Barcelona, a prop de l’Av. Diagonal i molt proper al Recinte Firal de la Plaça Espanya. El local del dit edifici consta de 715,95 m² llogats actualment a l’empresa de restauració Burger King Spain.
  • Local Pau Claris 168, el qual va ser rehabilitat pel Grup Castellvi. El local que es troba al centre de Barcelona, al bell mig de la zona modernista, al costat del Passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal, consta de 122,38 m² llogats actualment a l’empresa de restauració Mosbo.
  • Local Sardenya 225, el qual va ser promogut pel Grup Castellvi. El local que es troba en un típic xamfrà de l’Eixample barceloní, a la confluència del carrer Sardenya i Consell de Cent, consta de 764,94 m² llogats actualment a l’empresa Vorwerk, Termomix.
  • Locals de l’edifici Vista Mar Badalona, un complex residencial que va ser promogut per Grupo Castellvi. Disposem d’un pack de cinc locals que estan llogats amb les places d’aparcament corresponents. Les superfícies dels locals van des dels 105 m² fins als 1.216 m².
  • Locales plaza Unió 9, Grupo Inmobiliario Castellví es propietario de un pack de 3 en el centro de Andorra la Vella. Els locals van des dels 107 m² fins als 168 m² i estan llogats.
Tornar