Patrimonial

Hotel Aston

C/ Paris, 101. 08029, Barcelona

Grup Immobiliari Castellví és propietari de l’Edifici de l’Hotel Aston, un edifici rehabilitat, situat a una de les principals zones de negocis i comercials de Barcelona, a prop de l’Av. Diagonal i molt proper al Recinte Firal de la Plaça Espanya.

Seu Corporativa d’Ogilvy

C/ Ciutat de Granada, esquina C/ Bolí¬via, 08018 Barcelona

Edifici singular, situat a la confluència dels carrers Bolívia i Ciutat de Granada, compta amb una superfície construïda de 4.500 m2 i 519m2 d’àmplies terrasses privatives algunes cobertes. Acull la seu de Grup Bassat Ogilvy, un dels grups de comunicació principals d’Europa.

Seu Corporativa Indra

C/Tànger 120 08018 Barcelona

Grup Castellví va finalitzar aquesta seu corporativa al districte 22@ l’any 2006, per a la multinacional de tecnologies de la informació, líder a Espanya i una de les principals d’Europa i Amèrica Llatina, Indra.
L’edifici compta amb una superfície de 11.000m² distribuïts en planta baixa més de dotze plantes.

Edifici d’interfícies

C/ Tánger 98 08018 Barcelona

A mitjan any 2008, Grup Immobiliari Castellví va finalitzar la construcció del nou edifici d’oficines, situat a la cantonada del carrer Tànger amb Ciutat de Granada, està compost per dos mòduls independents, configurant-se com si fossin dos edificis singulars anomenats “Edifici Torre” i “Edifici Sòcol”.

Hotel Junior

Avda de Sarrià 9, 08029 Barcelona

Grup Immobiliari Castellví és propietari de l’edifici de l’Hotel Junior a Barcelona, un edifici rehabilitat, situat a una de les principals zones de negocis i comercials de Barcelona, a prop de l’Av. Diagonal i molt proper al Recinte Firal de la Plaça Espanya.

Locals

Grup Immobiliari Castellví, empresa amb seu a Barcelona, ​​és propietari de diversos locals a ciutats estratègiques com Barcelona, ​​Badalona i Andorra. En aquests moments, tots els locals de la seva cartera es troben llogats, fet que demostra l’alta demanda d’espais comercials en aquestes zones. en aquestes zones.