Residencial

Republica Argentina

C/ República Argentina 277

El projecte organitza un edifici de 29 habitatges plurifamiliars en una parcel·la entre mitgeres a partir de dos volums diferenciats de planta baixa i cinc plantes pis. Un bloc dóna davant del carrer República Argentina i un altre al carrer Sant Gervasi, donant lloc a un pati interior entre tots dos.

Sardenya

C/ Sardenya 225

Promoció d’obra nova de 14 habitatges i un ampli local comercial en un típic xamfrà de l’Eixample barceloní, a la confluència del carrer Sardenya i Consell de Cent.

Sant Gervasi

Paseo San Gervasio 86

El projecte organitza un edifici de 29 habitatges plurifamiliars en una parcel·la entre mitgeres a partir de dos volums diferenciats de planta baixa i cinc plantes pis. Un bloc dóna davant del carrer República Argentina i un altre al carrer Sant Gervasi, donant lloc a un pati interior entre tots dos.

Rita Bonnat

C/ Rita Bonnat 5

El projecte, de nova construcció, és un edifici de vivendes plurifamiliars que es troba al carrer Rita Bonnat, al bell mig de la ciutat de Barcelona, amb una immillorable situació ubicat a 5 minuts de Francesc Macià.

La Sagrera

C/ Verenguer de Palou 52-68

L’edifici d’Habitatges La Sagrera acull 104 habitatges i se situa en una nova àrea de centralitat de Barcelona que destacarà per acollir la futura estació d’Alta Velocitat de Barcelona i el parc lineal que unirà la Plaça de les Glòries amb el Nus de la Trinitat: La Sagrera.

Enrique Granados

Enrique Granados 52

Promoció d´obra nova i local comercial en un carrer emblemàtic de Barcelona, situat al cor de l´Eixample, un entorn immillorable i molt ben comunicat amb tot tipus de serveis i propostes d´oci.

Arabella Parque Alto

C/ del Mussol con C/ de Florència y C/ del Busqueret

Promoció residencial de 250 habitatges a Palma de Mallorca, amb acabats de gran qualitat.

Condal

C/ dels Països Catalans 1

L’any 2001 Grup Castellví va lliurar la Promoció Residencial Comtal, situada a Castellbisbal, província de Barcelona.

D’Alt Murada

Plaça Llorenç Villalonga 1

Promoció residencial situada al centre del nucli antic de Palma de Mallorca.
El complex residencial consta de 28 habitatges de luxe i 28 places de pàrquing.

Es Palau d’Isabel II

C/ Portella 8

Aquest projecte de rehabilitació destaca pel caràcter exclusiu i el valor arquitectònic. El conjunt residencial consta de 9 habitatges d’alta gamma, al centre de la ciutat ia poca distància a peu de la catedral de Palma de Mallorca.

La Talaia

C/ Concordia 122-136

Promoció residencial ubicada a Manresa, al costat de la Universitat. Consta de 104 habitatges i 120 places daparcament.

Nou Verdaguer

Rambla Jacint Verdaguer 23

Complex residencial ubicat a Palma de Mallorca, consta de 8.000 metres quadrats construïts, que inclouen 43 habitatges, dos locals comercials i 79 places daparcament per a propietaris i particulars.

Paseo de Gracia 95

Paseo de Gracia 95

Grup Castellví va promoure la rehabilitació total de l’edifici situat al passeig de gràcia de Barcelona.

Vista Mar Badalona

C/ d’Eduard Maristany 341

El complex residencial situat a primera línia de mar al costat del port esportiu de Badalona.

Pau Claris

C/ Pau Claris 168

Grup Castellví va promoure la rehabilitació total de l’edifici situat al carrer de Pau Claris, 168 de Barcelona l’any 2001.