Rita Bonnat

C/ Rita Bonnat 5

El projecte, de nova construcció, és un edifici de vivendes plurifamiliars que es troba al carrer Rita Bonnat, al bell mig de la ciutat de Barcelona, amb una immillorable situació ubicat a 5 minuts de Francesc Macià.

El volum és un edifici de PB+4 que disposa de dues plantes soterrani que funcionen com a aparcament, la planta baixa, on es troba un local comercial i dos habitatges dúplex i els quatre nivells superiors que es distribueixen a partir de dos pisos per planta.
Els habitatges gaudeixen d’entre 10 i 12 hores de sol diaris durant el solstici d’hivern i han estat projectats garantint la ventilació creuada.

La façana principal és una façana ventilada de peces de gres porcellànic de dues tonalitats que millora les prestacions tèrmiques de l’envoltant alhora que atorguen a l’edifici un acabat elegant i de qualitat.
Els habitatges s’obren cap al pati d’illa a partir d’uns balcons i del jardí comunitari que es troba a la planta baixa i està equipat amb una piscina de la qual poden gaudir tots els veïns. Els dúplex també tenen un espai exterior propi en forma de terrassa privada.

La promoció esta venuda 100%

Tornar