Promocions

Residencial

Pau Claris

C/ Pau Claris 168

Grup Castellví va promoure la rehabilitació total de l’edifici situat al carrer de Pau Claris, 168 de Barcelona l’any 2001.

Vista Mar Badalona

C/ d’Eduard Maristany 341

El complex residencial situat a primera línia de mar al costat del port esportiu de Badalona.

Paseo de Gracia 95

Paseo de Gracia 95

Grup Castellví va promoure la rehabilitació total de l’edifici situat al passeig de gràcia de Barcelona.

Nou Verdaguer

Rambla Jacint Verdaguer 23

Complex residencial ubicat a Palma de Mallorca, consta de 8.000 metres quadrats construïts, que inclouen 43 habitatges, dos locals comercials i 79 places daparcament per a propietaris i particulars.

La Talaia

C/ Concordia 122-136

Promoció residencial ubicada a Manresa, al costat de la Universitat. Consta de 104 habitatges i 120 places daparcament.

Es Palau d’Isabel II

C/ Portella 8

Aquest projecte de rehabilitació destaca pel caràcter exclusiu i el valor arquitectònic. El conjunt residencial consta de 9 habitatges d’alta gamma, al centre de la ciutat ia poca distància a peu de la catedral de Palma de Mallorca.

D’Alt Murada

Plaça Llorenç Villalonga 1

Promoció residencial situada al centre del nucli antic de Palma de Mallorca.
El complex residencial consta de 28 habitatges de luxe i 28 places de pàrquing.

Condal

C/ dels Països Catalans 1

L’any 2001 Grup Castellví va lliurar la Promoció Residencial Comtal, situada a Castellbisbal, província de Barcelona.

Arabella Parque Alto

C/ del Mussol con C/ de Florència y C/ del Busqueret

Promoció residencial de 250 habitatges a Palma de Mallorca, amb acabats de gran qualitat.

Enrique Granados

Enrique Granados 52

Promoció d´obra nova i local comercial en un carrer emblemàtic de Barcelona, situat al cor de l´Eixample, un entorn immillorable i molt ben comunicat amb tot tipus de serveis i propostes d´oci.

La Sagrera

C/ Verenguer de Palou 52-68

L’edifici d’Habitatges La Sagrera acull 104 habitatges i se situa en una nova àrea de centralitat de Barcelona que destacarà per acollir la futura estació d’Alta Velocitat de Barcelona i el parc lineal que unirà la Plaça de les Glòries amb el Nus de la Trinitat: La Sagrera.

Rita Bonnat

C/ Rita Bonnat 5

El projecte, de nova construcció, és un edifici de vivendes plurifamiliars que es troba al carrer Rita Bonnat, al bell mig de la ciutat de Barcelona, amb una immillorable situació ubicat a 5 minuts de Francesc Macià.

Sant Gervasi

Paseo San Gervasio 86

El projecte organitza un edifici de 29 habitatges plurifamiliars en una parcel·la entre mitgeres a partir de dos volums diferenciats de planta baixa i cinc plantes pis. Un bloc dóna davant del carrer República Argentina i un altre al carrer Sant Gervasi, donant lloc a un pati interior entre tots dos.

Sardenya

C/ Sardenya 225

Promoció d’obra nova de 14 habitatges i un ampli local comercial en un típic xamfrà de l’Eixample barceloní, a la confluència del carrer Sardenya i Consell de Cent.

Republica Argentina

C/ República Argentina 277

El projecte organitza un edifici de 29 habitatges plurifamiliars en una parcel·la entre mitgeres a partir de dos volums diferenciats de planta baixa i cinc plantes pis. Un bloc dóna davant del carrer República Argentina i un altre al carrer Sant Gervasi, donant lloc a un pati interior entre tots dos.

Oficines

Edifici d’interfícies

C/ Tánger 98 08018 Barcelona

A mitjan any 2008, Grup Immobiliari Castellví va finalitzar la construcció del nou edifici d’oficines, situat a la cantonada del carrer Tànger amb Ciutat de Granada, està compost per dos mòduls independents, configurant-se com si fossin dos edificis singulars anomenats “Edifici Torre” i “Edifici Sòcol”.

Seu Corporativa Indra

C/Tànger 120 08018 Barcelona

Grup Castellví va finalitzar aquesta seu corporativa al districte 22@ l’any 2006, per a la multinacional de tecnologies de la informació, líder a Espanya i una de les principals d’Europa i Amèrica Llatina, Indra.
L’edifici compta amb una superfície de 11.000m² distribuïts en planta baixa més de dotze plantes.

Seu Corporativa d’Ogilvy

C/ Ciutat de Granada, esquina C/ Bolí¬via, 08018 Barcelona

Edifici singular, situat a la confluència dels carrers Bolívia i Ciutat de Granada, compta amb una superfície construïda de 4.500 m2 i 519m2 d’àmplies terrasses privatives algunes cobertes. Acull la seu de Grup Bassat Ogilvy, un dels grups de comunicació principals d’Europa.

Seu Corporativa CNMC

C/ Bolivia 56, 08022 Barcelona

Grup Immobiliari ha promocionat per a la CNMC la seva seu corporativa a Barcelona al parc empresarial 22@ Business Park.
Dissenyat per l’equip, Batlle i Roig Arquitectes, la seu de la CNMC, ubicada al carrer de Bolívia 56, és un edifici singular de 12.250 m2 de sostre i 154 places d’aparcament sota rasant.

Luxa

C/Tánger-Badajoz 08018 Barcelona

Luxa, A la cantonada dels carrers Tànger i Badajoz dins del complex de negocis més important de Barcelona al districte de la innovació, el 22@ Bussines Park just darrere de la Torre Agbar.

Seu Corporativa de T-Systems

C/ Sancho de Ávila, 110-130, 08018 Barcelona

L’any 2003, Grup Immobiliari Castellví va construir Claus en mà la seu corporativa de T-Systems, un dels primers i més emblemàtics edificis del districte 22@. Está ubicado en la manzana comprendida entre las calles Sancho de Ávila, Almogàvers, Badajoz y Ciutat de Granada.

Edifici d’oficines WIP

Ciutat de Granada, 121, 08018 Barcelona

WIP és un edifici d’oficines exclusiu i avantguardista de nova construcció. L’edifici se situa al bell mig del districte 22@, dins l’illa de la Fabrica Pons, que es remodela completament a partir de la creació d’una nova zona verda i d’un paisatge que complementa l’estructura urbana actual.