Grupo Castellví

Amb una llarga trajectòria al sector, Grupo Immobiliario Castellví s'ha consolidat com a referent en la promoció i la rehabilitació d'edificis singulars. Des de la seva fundació el 1982 per Joaquín Castellví Rey, ens hem dedicat a crear edificis innovadors i funcionals que transcendeixen el temps i l'espai.

La nostra visió patrimonialista ens ha portat a especialitzar-nos en la construcció d'edificis corporatius d'avantguarda, i és pioners en la promoció de seus corporatives per a empreses multinacionals líders. Des de T-Systems fins a Amazon, hem col·laborat amb empreses emblemàtiques que confien en la nostra capacitat per materialitzar les vostres visions.

Aquest és el nostre llegat i estem compromesos a seguir escrivint la nostra història d'innovació i excel·lència a cada projecte que emprenem.

Visió de Futur

Els nostres valors fonamentals de transparència, sostenibilitat i responsabilitat guien cada pas que fem, tant en els nostres projectes patrimonials com a les nostres promocions.

IMPACTE POSITIU

GESTIÓ DIRECTA

COMPROMÍS

Afegir VALOR

INTEGRITAT

PROPER

Innovació i Tradició

Desde los inicios de Joaquín Castellví Rey, Grupo Inmobiliario Castellví ha marcado el camino en la creación de la zona empresarial 22@ en Barcelona, un emblema de innovación y progreso. Fusionant l'audàcia de la innovació amb el llegat de la nostra tradició, mantenim viva la visió del nostre fundador.

Apostem pel desenvolupament de nous projectes i la promoció d'edificis corporatius de primera categoria, alhora que ens comprometem amb la rehabilitació d'espais singulars als sectors terciari i residencial.

Compromís Sostenible

Conscients de la nostra responsabilitat amb l'entorn i les generacions futures, cada projecte que emprenem reflecteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, atorgant als nostres immobles la cobejada certificació 'LEED'.

EQUIP CORPORATIU

A Grupo Immobiliario Castellví, sentim passió pel que fem. El nostre principal objectiu és oferir el millor servei.

José Luis López, Director General de Grup Immobiliari Castellví, lidera l'equip intern amb més de 30 anys de trajectòria al sector immobiliari, brindant visió i experiència.

Andrea Castellví, Directora Financera, té una experiència de 10 anys liderant el departament financer, assegurant solidesa i eficiència a les operacions financeres de l'empresa.

Gema Castellví, Directora de Desenvolupament de Negoci, impulsa el creixement i l'expansió de l'empresa amb la seva capacitat estratègica i visió comercial, identificant oportunitats i desenvolupant noves iniciatives.

A més, el grup compta amb col·laboradors externs altament especialitzats en diverses àrees, complementant el treball intern i contribuint a l'èxit dels projectes ambiciosos de l'empresa.

A Grup Castellví, la passió per crear espais singulars i funcionals s'uneix al compromís amb el progrés i la sostenibilitat.