Edifici d’oficines WIP

Ciutat de Granada, 121, 08018 Barcelona

WIP és un edifici d’oficines exclusiu i avantguardista de nova construcció. L’edifici se situa al bell mig del districte 22@, dins l’illa de la Fabrica Pons, que es remodela completament a partir de la creació d’una nova zona verda i d’un paisatge que complementa l’estructura urbana actual.

L’edifici, com a inquilí WeWork s’ubica entre mitgeres i la voluntat del volum és adaptar-se a les preexistències de l’entorn, a la part més alta l’edifici arriba als 24.62 m d’alçada per adaptar-se al coronament de l’edifici residencial.

Aquesta voluntat formal d‟adaptació volumètrica es converteix en una doble virtut funcional per a les oficines, d‟una banda la creació de terrasses exteriors a les oficines possibilita la millor il·luminació de les mateixes així com també les dota d‟un espai exterior enjardinat.

Les plantes aconsegueixen una alçada lliure interior de paviment a sostre de gairebé 4 metres (3,93 m) molt més gran que els estàndards d’oficines de la zona.

Una de les característiques principals de WIP és la façana, elegant i distintiva que ofereix una singularitat diferent de la d’un edifici d’oficines convencional que es genera mitjançant un mur cortina de perfils metàl·lics.

Els vidres tenen una serigrafia específica, creant un escaquer bitò de blanc i negre que confereixen a l’edifici una alta protecció solar així com un alt confort lumínic interior a les oficines, sense reduir la visibilitat cap a l’exterior.
Les característiques tèrmiques d’aquesta façana, l’elecció de materials òptims per les prestacions i l’origen sostenible i la generació energètica centralitzada (Districlima) permeten a l’edifici assolir unes altes prestacions en matèria de sostenibilitat obtenint el segell de qualitat LEED GOLD.

Edifici venut el 2017.

Tornar