Luxa

C/Tánger-Badajoz 08018 Barcelona

Luxa, A la cantonada dels carrers Tànger i Badajoz dins del complex de negocis més important de Barcelona al districte de la innovació, el 22@ Bussines Park just darrere de la Torre Agbar, L’edifici es compon a partir de 2 volums independents que s’organitzen al voltant d’una nova plaça que se situa a la cantonada del carrer Tànger i Badajoz, creant així la sensació d’amplitud i potenciant la visió dels dos edificis i dels seus accessos. L’edifici platejat (9920m² de superfície) i l’edifici daurat (6494m² de superfície) s’uneixen amb un sòcol comú que comunica els accessos als vestíbuls independents. Tots dos edificis comparteixen un aparcament de 3 plantes soterrani que ocupa tota la parcel·la i que disposa de places per a bicicleta, motos i cotxes (245 places).

Tots els materials escollits són d’alta qualitat, conferint a l’edifici un nivell molt alt d’equipament i confort, creant un ambient de modernitat i aconseguint una alta qualificació energètica que ens permeti obtenir el segell leed GOLD.

Edifici venut a Catalana Occident el 2017. Inquilí: Amazon

CARACTERÍSTIQUES

• L’edifici es compon a partir de 2 volums independents que s’organitzen al voltant d’una nova plaça que se situa a la cantonada del carrer Tànger i Badajoz, creant així la sensació d’amplitud i potenciant la visió dels dos edificis i dels seus accessos .
• L’edifici platejat (9920m² de superfície) i l’edifici daurat (6494m² de superfície) s’uneixen amb un sòcol comú que comunica els accessos als vestíbuls independents.
• Tots dos edificis comparteixen un aparcament de 3 plantes soterrani que ocupa tota la parcel·la i que disposa de places per a bicicleta, motos i cotxes (245 places).
• Tots dos edificis tenen la mateixa alçada (planta baixa i 8 plantes) amb una alçada entre planta de 3.84m que ens permet obtenir una alçada lliure interior a la planta d’oficines de 2.70m.
• Les façanes es resolen amb una pell de vidre que disposa d’alta protecció solar a partir de la serigrafia d’unes franges reflectores verticals que permeten la total visibilitat des de l’interior de l’edifici.
• Les plantes d’oficines de cadascun dels edificis disposen de quatre façanes exteriors i una composició molt òptima que permet diverses modalitats de subdivisió i un alt grau d’aprofitament interior.
• Tots els materials escollits són d’alta qualitat, conferint a l’edifici un nivell molt alt d’equipament i confort, creant un ambient de modernitat i aconseguint una alta qualificació energètica que permeti obtenir el segell llegit GOLD.

Tornar