La Sagrera

C/ Verenguer de Palou 52-68

L’edifici d’Habitatges La Sagrera acull 104 habitatges i se situa en una nova àrea de centralitat de Barcelona que destacarà per acollir la futura estació d’Alta Velocitat de Barcelona i el parc lineal que unirà la Plaça de les Glòries amb el Nus de la Trinitat: La Sagrera.

Promoció d’obra nova de 104 habitatges i 240 places de pàrquing situat a la Sagrera on els contrastos són un element molt present; a la ciutat, La Meridiana; per altra banda, perdura la tranquil·litat malgrat estar tocant amb Sant Andreu, un districte més aviat bulliciós.

A poca distància a peu: un centre d’atenció primària just davant de la promoció, diverses escoles i instituts, nombrosos supermercats, restaurants i fleques de tota la vida amb productes artesans de qualitat i fins i tot un centre cívic on fan tot tipus de tallers i cursos fantàstics.

L´organització volumètrica de l´edifici permet guanyar el màxim espai al´interior de parcel·la, donant lloc a una zona comunitària en planta primera que complementa els espais verds de l´interior d´illa. Aquest gest de la volumetria millora l’assolellament dels habitatges orientats a l’interior, allunyant-los dels blocs de gran alçada que donen davant del parc lineal de la Sagrera.
Els habitatges s’organitzen a partir d’un eix central, amb habitatges a banda i banda i terrasses corregudes al llarg de tot l’edifici.

La façana s’adapta a dues situacions diferenciades de l’edificació: la façana del carrer Berenguer de Palou és més massissa i respon a un llenguatge més propi dels carrers existents i, en canvi, la façana del carrer Garcilaso és més lleugera.
La façana és ventilada, acabada amb peces de gres porcelànic de gran format.
L’edifici ha estat dissenyat responent a paràmetres de sostenibilitat i estalvi energètic i ha aconseguit una qualificació energètica A.

Disposar d’espais exteriors de qualitat al nostre entorn és fonamental. L´edifici disposa d´àmplies terrasses i una zona comunitària enjardinada ubicada a la coberta de l´edifici. Aquests espais contribueixen a millorar la salut de les persones que hi viuen, la qualitat de l’aire i la biodiversitat de les nostres ciutats.

La promoció esta venuda 100%

Tornar