Sardenya

C/ Sardenya 225

Promoció d’obra nova de 14 habitatges i un ampli local comercial en un típic xamfrà de l’Eixample barceloní, a la confluència del carrer Sardenya i Consell de Cent.

La singularitat geomètrica de la parcel·la és la que ha determinat les decisions principals del projecte. Gairebé com a retall, el solar triangular disposava d’una gran façana al carrer. L’element més característic de l’edifici és la doble pell formada per lamel·les ceràmiques que fan la funció de protecció solar, així com també generen certa intimitat a l’ús de les terrasses.

L’edifici ha estat dissenyat responent a paràmetres de sostenibilitat i estalvi d’energia; això ha suposat una bona qualificació energètica, tant en emissions com en consum.
L’envoltant tèrmica de l’edifici es va projectar amb un sistema de façana ventilada cap al carrer i un sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior (SATE) a la façana interior i al pati. S´ha reforçat l´aïllament tèrmic incorporant unes fusteries d´altes prestacions amb trencament de pont tèrmic i amb vidres sota emissius, que redueixen al màxim la pèrdua d´energia i redueixen al mínim el consum energètic dels habitatges.

La promoció esta venuda 100%

Tornar